Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

vrijdag 8 februari 2013

Jong geleerd, oud gedaan....?

Leonbergers kunnen soms "minzaam dwars" zijn, zoals men dat zo mooi beschrijft. M.a.w.: als ze ergens geen zin in hebben.... (kromme tenen)

Ook AMOR heeft afgelopen zondag bewezen dat hij een echte Leonberger is. Doorliep hij tot nu toe elk examen fluitend (als hij fluiten kon) op zijn dooie akkertje, ditmaal liet hij zien dat hij ook echte Leo-streken heeft. Ik kon dan ook een kleine glimlach niet onderdrukken toen ik dit mailtje van Annemie las:

"Leo is afgelopen zondag op examen geweest met Amor voor VEG (voortgezet elementaire gehoorzaamheid), helaas mocht het niet zo zijn dat hij slaagde.
Bijna alles wat hij geleerd heeft, was aan hem afgelopen zondag niet besteed, hij had er blijkbaar helemaal geen zin in.  Op 17 februari gaat Leo opnieuw met hem de cursus doen, en nu maar hopen dat het beter gaat".

Ach, denk ik dan, als je thuis maar lekker geniet van je hond. En dat doen Leo en Annemie met volle teugen,  getuige dit filmpje van LOFTHUS en Amor, hun twee robbedoezen.


Geen opmerkingen: