Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 8 mei 2013

Familie bezoek...

Danou
Vandaag kreeg TARU bezoek van haar nichtje Danou, een dochter van Danay (de zus van Taru) en Lasse. Ze bracht haar familie mee, die ook erg benieuwd waren naar Taru.

Als alles was gelopen zoals wij het  hadden gehoopt, had Taru haar moeder kunnen zijn….


De familie stond  namelijk bij ons op de lijst, voor een teefje, in afwachting van een nestje bij Taru. Maar helaas, wij moesten hun teleurstellen na de mislukte dekking met Lasse.
We hebben hun toen vervolgens doorgestuurd  naar “de Miepmup”, ook daar zou een teefje gedekt worden. Maar hoeveel pech kun je hebben: teefje wél gedekt, naar helaas leeg gebleven. Dus weer een teleurstelling voor deze familie. 
Zij besloten toen om dan maar in alle rust te wachten op een nieuwe dekking van Taru.  Oké, prima, maar we vonden de gang van zaken toch wel erg sneu voor dit gezin.

En toen nam de geschiedenis plotseling een andere wending. De pups van Danaye waren bijna 6 weken oud toen wij van Wil en An vernamen dat er, door omstandigheden, weer een teefje in dit nest “vrij” gekomen was.
“Stop de persen!”, zei ik toen: “Mogelijk hebben wij voor jullie een gezin die, na al die pech, wel een gelukje verdient”.  
Vervolgens gelijk de telefoon gegrepen. 
Op mijn vraag: “Hoe zouden jullie het vinden om met de Paasdagen een pup in huis te hebben?”, werd het even stil aan de andere kant van de lijn, maar de rest laat zich raden….
Een paar dagen later zat de familie al rond de tafel bij Wil en An, en het klikte gelukkig van alle kanten.

En nu stond Danou dan voor onze deur, een nieuwsgierige pup van ruim drie maanden oud, met in haar kielzog haar vier baasjes en haar 13 jaar oude maatje Max, een Basset Griffon Vendéen.

Natuurlijk hebben ze ook kennis gemaakt met onze andere drie Leo-dames, en GRAADS, maar het hoofddoel van hun missie was toch Taru. En die missie is geslaagd: het werden een paar zéér gezellige uurtjes.

En Danou heeft het prima getroffen met deze familie.


Geen opmerkingen: