Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 31 december 2014

Syra.....

Joyce en Syra
En dan word je zomaar, op de laatste dag van het jaar, verrast door een lieve mail over SYRA (de kleine ondeugende Belotte uit ons B-nest)
Joyce schrijft ons:

"Eindelijk een mailtje van ons, mama is niet erg handig met computers, haha!,  vandaar dat ik haar nu help!
Bedankt voor de mooie kerstkaart van jullie, erg leuk!
Sinds Kerstmis is onze Syra niet erg in haar hum, en eet niet erg goed. Wij zijn met haar naar de dierenarts geweest en het blijkt dat onze Syra geopereerd moet worden aan haar baarmoeder (deze word er dinsdag uitgehaald). Verder heeft Syra een leuke en smaakvolle kerst gehad en dat is te zien op de foto hieronder. Een kerstontbijtje met ons erbij aan tafel gaat er erg makkelijk in.
Ook sneeuw vind ze erg leuk vooral om op te eten! Het liefst is ze de hele dag buiten vooral in de sneeuw. Meestal speelt ze erg veel met sneeuw, alleen nu was het gewoon lekker om er door heen te lopen en op te likken.

Wij houden jullie zeer zeker op de hoogte over onze SAY, en beloven in 2015 meer te mailen (mama leert het al!) Syra was vroeger erg fotogeniek, dat is nu wel minder: "Het liefst ren ik snel weg als de fotocamera's komen",  maar hier toch een paar leuke foto's!
Verder is en blijft Syra onze grote vriendin, wij zijn jullie nog steeds dankbaar voor deze geweldige hond! Ik wil graag nog zo'n lieverd erbij, heb mama bijna zover!!! En dan komen we echt weer bij jullie!
Wij wensen jullie veel geluk in 2015!
Een dikke knuffel,  kus en high five van onze Syra!!!"

We hebben elkaar ook nog even gesproken over de telefoon, en zullen duimen voor Syra, en dat ze snel weer zal opknappen. ZABRI, haar moeder, werd na zo'n operatie weer jaren jonger.... Dat wensen we Syra ook toe.

Maar dat het dametje nog steeds het oogappeltje is van de familie is ons wel duidelijk.


Geen opmerkingen: