Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 11 januari 2015

Barry....

We werden vandaag verrast door een bezoek van BARRY, en uiteraard had hij zijn baas en bazin meegenomen....
Tjonge, wat is Barry inmiddels al een grote beer geworden.

Perry en Hannie zijn erg blij met deze jongen, die blijkbaar zo makkelijk is in de opvoeding en omgang. Vriendelijk, aanhankelijk, maar ook heel rustig en stabiel.

Barry-Taru-Cailin

Door de bestorming van moeder en halfzus raakte hij wel even geïntimideerd, mistte misschien even de steun van zijn oudere huisgenoot Buck?? Maar gelukkig was de baas in de buurt.... 't Ja, wat moet je ook beginnen als jonge reu tegen zoveel vrouwelijk geweld....

Onder het genot van een kopje koffie, en daarna een glaasje, hebben we gezellig bij kunnen kletsen, terwijl Barry lekker lag te slapen.
Fijn ook om te horen dat hij geen angst heeft vertoond bij het vuurwerk, en ook bij hun wordt er best hard geknald met melkbussen en carbid. Een echte plattelandsgewoonte.


Graag hadden we nog een paar leuke familie-kiekjes willen maken van moeder en zoon, maar TARU had niet zoveel zin om mooi te poseren. Misschien wilde ze liever nog niet dat er gezien zou worden dat zoonlief al een stukje groter is dan Mams.....(??)
Het was helaas ook niet zulk geweldig weer met harde, en zeer koude, wind, dus dat nodigde ook niet uit om lang buiten te blijven staan.

We kregen later nog een paar mooie foto's doorgemaild, die gemaakt waren op 2e Kerstdag. 



Samen met Buck


Geen opmerkingen: