Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 4 januari 2015

Dayko....

We kregen deze mooie foto van DAYKO toegestuurd, zo'n 3 weken geleden van hem gemaakt. Wat een koppie...., als je daar niet voor smelt!!

Het gaat gelukkig weer helemaal goed met Dayko. Hij is (alweer ruim een maand geleden) ziek geweest. Hij had last van zijn maag en darmen (verstopping, maar waardoor??) heeft even een speciaal dieet moeten volgen met medicatie. Maar inmiddels staat hij weer op zijn gewone voer en gaat het prima. Alleen is hij wat achtergebleven in zijn gewicht, maar ook dat is hij nu al lekker aan het inhalen. Weegt nu 36 kg.

Het vuurwerk heeft hij goed doorstaan. De harde knallen vond hij maar niks als hij buiten was. Maar toen het eenmaal 00:00 uur was, lag hij rustig te spelen met zijn kauwstaaf alsof het iedere dag Oud op Nieuw is......


Ook de eerste keer sneeuw vond hij geweldig, alhoewel hij eerst heel voorzichtig naar buiten liep. Hierna was hij bijna niet meer naar binnen te krijgen! 
Gelukkig heeft het vrouwtje een warme jas en muts....


Geen opmerkingen: