Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

donderdag 15 januari 2015

Opgelucht...


Vanmiddag samen met Mieke en KAYNE naar “De Kompaan” in Ommen geweest. 
“De Kompaan” is een specialistische dierenkliniek, en Kayne was door de plaatselijke dierenarts hier naar verwezen voor een hart-echo.

Afgelopen zomer heeft Kayne een soort van toeval gehad, maar eigenlijk was het niet duidelijk wat er precies was gebeurd. Het was die dag erg warm, en de loopse teef van de buren verderop was weer op jacht naar een one-night-stand…. En deze dame schijnt zich vooral erg aangetrokken te voelen tot Kayne
Je snapt dergelijke hondeneigenaren toch niet, dat een hele buurt last moeten hebben van jouw teef…. Geeft grote ergernis bij velen.

Kayne heeft zich schijnbaar erg lopen opwinden toen de dame weer op zijn terrein liep te scharrelen (je bent een echte reu of je bent het niet) en of die opwinding hem iets te veel is geworden?? In combinatie met de hitte?? Zeg het maar. I.e.i. denk je aan epilepsie, maar volgens de DA zou het meer kunnen wijzen op hartfalen, en laten we eerlijk zijn: Cardiomyopathie komt helaas voor bij ons ras.

Kayne heeft gelukkig nooit meer zo’n “toeval” gehad, maar de onzekerheid bleef knagen. En daarom werd besloten om toch voor hart-echo te gaan.

Mieke vroeg of ik meeging, vond ze prettig, en natuurlijk wilde ik er ook graag zelf bijzijn. 
Kayne werd onderzocht door Rob Gerritsen, een internist met een uitgebreide staat van dienst, ook op cardiologisch gebied. Na eerst een uitgebreide anamnese, volgde een lichamelijk onderzoek. Conclusie: geen hartproblemen!! Een echo was zelfs niet nodig.

Opgelucht zijn we weer huiswaarts gekeerd. En bij ons thuis even de spanning eraf geblazen onder het genot van een kop thee (en Henk natuurlijk koffie....)

Geen opmerkingen: