Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 18 februari 2015

Op bezoek in Drenthe.....

Gistermiddag zijn Henk en ik op bezoek geweest in Gieterveen, bij Monique en Kaj en natuurlijk BORA.
En ja, laten we ook Dixie niet vergeten, de oudere huisgenote van Bora en inmiddels zijn de Leo-dames dikke maatjes met elkaar.

Het was weer een leuk weerzien met één van onze D-pups, en wat heeft dit dametje het fantastisch voor elkaar. Een woonplek waar je jaloers op kunt worden (ja, zelfs wij….)

De ontvangst was allerhartelijkst (is Monique en Kaj ook wel toevertrouwd) al moest Bora eerst even de kat uit de boom kijken. Als Dixie blaft weet Bora natuurlijk dat er vreemd volk voor hun hek staat. Pas bij het horen van onze stemmen ging er een knopje om bij haar en was ze ineens door het dolle heen.

Het gaat goed met Bora, en dat was haar ook aan te zien. Het is altijd weer fijn te horen (en te zien) dat de baasjes zo gek zijn met hun nieuwe huisgenoot. Bora wordt dan ook erg gewaardeerd om haar lief en sociaal karakter, altijd vrolijk, en een echte “vrij-doos”.
Maar ze kan ook ondeugend zijn. Als ze de kans krijgt pikt ze van alles mee, en zet ze graag haar tanden in de tuinbank….. Maar daar wordt aan gewerkt (niet aan de bank, want die wordt inmiddels als verloren beschouwd, maar aan haar gedrag in deze….) Afijn, “never a dull moment”, zullen we maar zeggen….


We hebben nog even lekker gewandeld in het bos met open veld achter hun huis, en daar zagen we ook hoe goed Bora met paarden en pony’s overweg kan. Ook met andere honden kan ze het overigens prima vinden.



Met een goed gevoel zijn Henk en ik weer huiswaarts gekeerd, in de wetenschap dat dit dametje het prima voor elkaar heeft op het Drentse platteland.

Geen opmerkingen: