Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

dinsdag 10 maart 2015

Dayko....

Nieuw bericht over DAYKO:

"Hier gaat alles zijn gangetje. Dayko is de laatste maanden flink gegroeid (tenminste dat zegt iedereen, zelf zien we het niet zo, maar als we dan weer foto's terug kijken zie je het wel degelijk). Hij is thuis enorm lief. 
De bench, tja.....daar past hij al een tijdje niet echt meer in. Gisteren de grootste mand gekocht die ik kon vinden, daar past hij nu in, maar.... hoe lang nog? En daarnaast, hij ligt het liefst in de keuken op de koude tegelvloer. 

Gelukkig is zijn 'sloop-periode' over. Het hout in de kast voor de kachel ligt daar nu veilig en niet meer helemaal verspreid over de woonkamervloer als je thuiskomt na een dagje werken.

Hij gaat nog steeds graag mee op pad, ergens met de auto naar toe, om te wandelen, Cyriel helpen met hout zagen en kloven (of beter gezegd: hout wegdragen waar Cyriel het nou nét niet nodig heeft.....) 
De carnaval mogen we van hem volgend jaar overslaan, hij is met Denise mee geweest om de optocht te bekijken, maar al dat harde geluid en muziek, liever niet.

 Maar spelen en knuffelen, dat is zijn de grootste hobby's, het liefst met Cyriel spelen en gek doen en met Denise knuffelen. 


We zijn momenteel bezig met de beginnerscursus. Het wandelen gaat vrij goed, maar hij is zóóóó enthousiast... Hij wil met iedereen en elke hond spelen. Ook zitten de oren soms nog steeds op de verkeerde plek. Dus we zijn hard aan het trainen met hem. 


Het is een schatje, maar ook een heerlijke ondeugd!"  


We hopen binnenkort dit meneertje zelf weer eens te knuffelen, maar dan moet de buitentemperatuur iets hoger zijn. Een bezoekje naar Limburg, dan ben je al gauw 8 uur van huis en het gaat onze Grand Old Lady ZABRI niet meer lukken om haar behoefte zólang op te houden..... Wanneer het wat warmer is, dan kunnen we de tuindeur weer open laten staan voor haar... Dus nog even geduld hebben.
Maar dat Dayko op een goede plek zit, dat is ons wel duidelijk.

Geen opmerkingen: