Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zaterdag 14 maart 2015

Kobus....

Arme KOBUS..... Voor drie weken terug heeft zijn neus tussen de kaken gezeten van een Border Collie, zeker een minuut lang, en dat is goed te zien. Een hele pijnlijke ervaring.
Zou die BC misschien gedacht hebben dat Kobus een schaap was??


Gelukkig heeft zijn humeur hier niet onder geleden, Kobus is nog even vriendelijk en speels met andere honden. En inmiddels is hij ook tot de ontdekking gekomen dat er twee soorten zijn: reuen en TEEFJES!! En o,o, wat ruiken die teefjes lekker..... (zijn neus werkt dus nog prima)



Kobus is gisteren gestart in zijn nieuwe loopbaan als bejaardenverzorger, en heeft hij zijn eerste werkdag gehad als "Knuffelhond" in een tehuis voor demente bejaarden. Dat was best spannend, ook voor Margreet, maar Kobus deed het geweldig. Rustig en vriendelijk liet hij zich aaien en knuffelen, en likte hij bij menig bewoner de oren schoon. En ook de etensrestjes onder de tafels werden door hem vakkundig weggewerkt..... Je moet de zaak nu eenmaal proper houden, nietwaar?







Margreet is nu van plan om elke 14 dagen een uurtje met Kobus naar dit tehuis te gaan.

Wij zijn trots op Kobus, maar ook op Margreet. Want zij steekt toch maar de nodige energie in haar grote vriend.

Geen opmerkingen: