Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

dinsdag 26 mei 2015

Dubbel feest....

Op de dag dat onze oudste dame haar 13e verjaardag vierde, beviel CAILIN van haar 8-tal.... Of ZABRI dit nou zo'n leuk cadeau vond, dat valt te betwijfelen. Maar wij des te meer!!

Cailin begon haar weeën te krijgen in de vroege ochtend van 2e Pinksterdag. Ik was die nacht al bij haar gebleven. Toen Henk mij kwam aflossen tegen 6.00 uur, ben ik nog even gaan slapen. Telefoon mee en naast bed.

Tegen 14.00 uur, ik stond al naast bed, ging de telefoon. "Kom maar gauw, want ze begint te persen!"
En om goed 14.30 uur was de 1e pup geboren. Daarna ging het in een rap tempo: 4 uur later 7 pups in de bak. En toen brak de rust aan. Cailin ging er lekker en voldaan bij liggen, genoot van haar pupjes, en alles leek oké. Wij gingen er van uit dat het bij deze 7 puppen bleef. Toen er 2 uur later nog niets veranderd was, heb ik haar wat Oxytocin gespoten om de baarmoeder wat op te schonen. En tot onze verrassing kwam een uur later (21.30 uur) zowaar nog een dametje ter wereld!! Heeft die DA van de pret-echo toch gelijk gekregen met 7 pups, mogelijk 8...



Het totale resultaat is 3 teefjes en 5 reutjes. Alle pups waren 500 gram of zwaarder bij de geboorte, op één klein reutje na: 330 gram.... Maar tot op heden doet hij het ook goed!! Klein , maar dapper. Sterker nog, hij is de enige die vandaag wat gegroeid is (de meeste pups vallen vaak de 1e dag wat af)


Cailin stelt zich op als een erg bezorgde moeder, het zijn echt Haar Pups en van niemand anders.
De enige die er momenteel wat verloren bij loopt is TARU. Die heeft duvels goed in de gaten wat er aan de hand is en mist een beetje het contact met dochter. Komt ook wel weer goed.

En voor Zabri hadden we gisteren dus ook niet zoveel tijd. Maar alle reacties op FB en via de post waren hartverwarmend. Daarvoor onze dank.

En voor belangstellenden: er zijn momenteel nog 2 reutjes vrij.

4 opmerkingen:

Hettie zei

Gefeliciteerd met jullie pups. En wat een mooie aantal. Lekker genieten zo kunnen we elkaar mooi volgen.

Unknown zei

Geweldig gefeliciteerd met de geboorte van de prachtige pups. 5 reutjes en 3 teefjes. Fantastisch. Dat hebben CAILIN en GERCO echt goed gedaan..

annemie zei

Dubbele felicitatie
Moeder van Harte Gefeliciteerd met je 13e verjaardag, Wow wat een leeftijd, hopelijk wordt ik ook zo oud, woef woef Lofthus

Jenny en Henk van Harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie pups, het zal weer een heel leuke tijd voor jullie worden, geniet er maar weer van.

irma zei

wat een leuk cadeautje .. dubbel gefeliciteerd!!!