Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

dinsdag 11 augustus 2015

Amor en Lofthus....


Amor - Annemie - Lofthus
..... zijn alweer een tijdje terug van hun vakantie, maar van Leo en Annemie kregen we nog een paar mooie vakantie-kiekjes.

Ze hebben in Frankrijk een geweldige vakantie met de honden gehad, het weer was dit jaar goed, zodat ze ook fijne wandelingen met LOFTHUS en AMOR konden maken.






Lofthus heeft zelfs een wandeling van 15 km., klimmend en dalend over rotsen, samen met Leo gedaan!! "Je zou niet zeggen dat hij al 8 jaar is", schrijft Annemie.

Lofthus
Maar ook Amor heeft een wandeling van 8 km. goed kunnen volhouden.... 
De heertjes hebben het in ieder geval super naar hun zin gehad.

Amor
Het zwemmen bij hun vakantiehuisje is nog niet gelukt voor Amor, maar bij een wandeling, waar ze regelmatig beekjes tegen kwamen, ging hij er toch op af.
Lofthus wil, zodra hij water ziet, er meteen in...... Hem moesten ze goed in de gaten houden, want anders was hij al naar beneden om te zwemmen.


Wij zijn blij dat de hele familie weer gezond is teruggekeerd op Hollandse bodem, en dat ze nog even kunnen nagenieten bij het zien van de foto's.

Geen opmerkingen: