Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

maandag 17 augustus 2015

Argos.....

Notus-Me Amigos Argos
24-07-2005  -  14-08-2015
Vanavond ontvingen wij het trieste bericht dat ARGOS, uit ons A-nest, is overleden.
We waren al wel op de hoogte dat hij de laatste tijd gezonheids-problemen had. Pijnstillers voor de artrose in zijn rug, en medicatie voor zijn hart. Maar de hoop was er dat hij nog een poosje "mee zou gaan", echter helaas.....
Afgelopen vrijdag hebben Hennie en Willem, in samenspraak met hun DA, de beslissing moeten nemen.
Hij zal erg gemist worden, na 10 jaar trouwe vriendschap....

Mijn gedachten gaan weer terug naar ons 1e nestje van ZABRI. Argos was het kleinste reutje in dit nest, en wij noemden hem dan ook vaak "ons kleine witje". Dit laatste vanwege het witte bandje dat hij droeg.

De eerste dagen na zijn geboorte hadden we wat zorgen met hem. Het manneke dronk slecht, zowel bij Zabri als aan de fles. Ik liep al met de gedachten rond om hem met een sonde te gaan voeden. Maar zie, alsof hij mijn gedachten kon lezen, ging ineens "de knop om"! Hij begon te drinken als een Tempelier.
En ook al lukte het hem niet meer om zijn 7 broertjes in te halen qua gewicht, qua gedrag liet hij zich bepaald niet onder sneeuwen.
Dat het een kereltje was met een eigen wil, en een sterk karakter, daar kwamen Hennie en Willem later ook wel achter. Maar met de juiste aanpak hebben ze een geweldig maatje aan Argos gekregen. En klein van stuk gebleven??? Nou nee, integendeel....!!

Wij wensen Hennie en Willem héél veel sterkte met het verlies van hun trouwe kameraad.
En wij bedanken hun voor alle goede zorgen aangaande Argos.

Geen opmerkingen: