Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 4 oktober 2015

Dierendag....

Nuphar
Waar kun je jouw hondse viervoeter heel goed mee verwennen op dierendag?? Juist ja, met een mooie boswandeling. En dat had de LHCN ook bedacht. Ze organiseerden voor vandaag een wandeling op de Veluwe.

Om 10.00 uur werden we verwacht op de mooie locatie 'Het Leest' te Ugchelen (vlak bij Apeldoorn) waar we allereerst getrakteerd werden op een lekkere kop koffie.
de Notus-Me familie
De opkomst was geweldig, ca. 80 Leonbergers heb ik horen verluiden, van pup tot veteraan. Wij hadden alleen NUPHAR meegenomen.

De wandeling vond plaats in het 'Hondenbos': een groot terrein dat helemaal omheind is en waar de honden los mogen en kunnen lopen. Echt genieten voor baas en hond.

De dag die erg mistig begon (code oranje voor het hele land!) ontpopte zich tot een prachtig zonnige, en zelfs warme, herfstdag. Het was heerlijk vertoeven in het bos, maar later vooral ook op het terras.

Leuk voor ons was de komst van JOCK en HAKU en hun families, en wat lijken de broertjes op elkaar..... 
Jock - Nuphar - Haku
En als kers op de taart was daar ook KOBUS met zijn bazin. 

Kobus
Grappig dat men elkaar alleen van Facebook kenden, maar elkaar nu voor het eerst 'in het echie' zagen. En het klikte gelijk met elkaar. 
Haku
Jock & Nuphar
We kijken terug op een geslaagde, en gezellige dierendag. 

Even tijd voor rust en spel

En aan Nuphar hadden we de rest van de dag 'geen kind meer aan'.....

Geen opmerkingen: