Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

dinsdag 21 maart 2017

Nuphar 'ontslagen'.......


Zoals afgesproken stond ik om 9.15 uur weer voor de deur van de DA-praktijk. Zo te zien heeft NUPHAR er geen trauma aan overgehouden. Hij stapte kwispelend de praktijk weer binnen, en begon nóg harder te kwispelen bij het zien van de assistentes en Gerda. En hij werd ook hartelijk begroet. Nou heeft Nuphar zich ook wel gedragen als een model-patiënt, die alles toe liet wat er gedaan moest worden. Leuk of niet leuk, hij liet het rustig toe (Je zult maar in gevecht moeten met zo'n grote hond.....)

Gerda was zéér tevreden. Ze maakte zich alleen nog wat zorgen over zijn leverfunctiewaarden van gisteren, Maar uit het bloedonderzoek van vanmorgen bleek dat deze zich ook aan het herstellen is.
De venflon is uit zijn voorpoot verwijderd. Hij kreeg nog een laatste AB-injectie. En nog een paar tabletten tegen de diarree (had daar gisteren nog wel last van) en een tube probiotica-pasta.
En toen werd hij 'ontslagen'!! Hij werd letterlijk en figuurlijk uitgezwaaid.....

Vandaag zag je hem eigenlijk met het uur opknappen. De waterdunne diarree is over. En naarmate hij steeds beter eet, staat hij ook weer steviger op zijn poten. Hij krijgt nu nog meerdere kleine maaltijden, verspreidt over de dag, maar hij laat steeds meer eetlust zien. Er mag ook wel weer wat vlees op zijn botten komen. Hij woog vanmorgen nog maar goed 50 kg......

En wat genoot hij weer van een korte wandeling. Even snuffelen, de wind door je vacht, heerlijk....


1 opmerking:

Hettie zei

Zo ziek als een hond dus. Gelukkig knapt hij al snel weer op en zal snel de oude Nuphar zijn.