Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

dinsdag 1 augustus 2017

10 jaar......

Vandaag vieren 6 Leo's uit ons B-nest (van ZABRI x Dibbes) hun 10e verjaardag. πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽŠ

Natuurlijk gedenken we op zo'n dag ook de 4 nestgenootjes die niet meer in leven zijn: BANT2, BUMBA, GISHY en SYRA.
Je hoopt altijd dat ze allemaal stokoud worden, maar daar komt helaas ook een dosis geluk bij kijken. En daarom zijn we dankbaar dat toch 6 van de 10 dit geluk hebben gekregen. Om van de baasjes nog maar te zwijgen, want die zijn allemaal nog erg blij met hun veteranen.

Van LEWIE en LUNA kregen we nog een leuke foto waarop te zien is dat het nog prima gaat met de oudjes.

LUNA
LEWIE
Wel kregen we gisteravond wel even schrik van een mail over LOFTHUS. Tijdens de vakantie van zijn baasjes bracht hij de tijd door, samen met AMOR, in een pension. Ze komen daar vaker en gaan er altijd met plezier naar toe. Over de verzorging geen klachten.
Normaliter gaat Lofthus helemaal uit zijn dak wanneer Leo hem weer ophaalt, maar ditmaal reageerde Lofthus heel anders, met weinig enthousiasme. Het leek zelfs of hij Leo i.e.i. niet zag staan. 
Het viel Leo meteen op dat Lofthus kwijlde aan één kant, iets wat hij nog nooit had gedaan. Enfin, misschien had hij net nog iets lekkers gekregen. Dus daar liet Leo het bij. Mond schoongemaakt en klaar.....

Thuis ging alles gewoon zijn gangetje. De honden aten gewoon, ze deden hun behoefte gewoon, en ze luisterden als ze geroepen werden of een andere opdracht kregen.
Alles ging zoals altijd, alleen Lofthus bleef aan het kwijlen. Wat Leo ook opviel was, dat zijn bek wat scheef stond. Hij heeft dat een paar dagen aangekeken en zei toen tegen Annemie: "Ik ga toch even met hem naar de dierenarts, want volgens mij heeft hij een beroerte of zoiets gehad".
Dus met Lofthus naar de dierenarts. Die heeft hem onderzocht, maar kon niets ernstigs ontdekken. Waarschijnlijk is het toch een bloeding geweest of zo. Hij heeft geen pijn, doet verder alles gewoon. Zijn hartslag was wel wat onregelmatig, en zijn gewicht is niet zo veel: 49kg.
Die scheve mond kan wel ooit weer wat bijtrekken, maar dat is niet zeker.

Lofthus met scheef bekje....

"Zolang als hij geen pijn heeft gaan we vrolijk verder, en hopen we maar dat hij nog een tijdje meegaat", besluit Leo zijn mail. En dat wensen wij Annemie en Leo ook van harte toe!!!

Geen opmerkingen: