Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 3 september 2017

Helaas......

..... geen pups voor CAILIN.
Afgelopen vrijdag wees de ECHO uit dat Cailin wederom niet drachtig is. Voor ons kwam deze uitslag niet echt als een verrassing. De laatste week hadden we al zo'n donkerbruin vermoeden...

Maar goed, dat neemt niet weg dat je toch stevig baalt. Vooral ook omdat je mensen teleur moet stellen, we hadden inmiddels al 7 aanvragen c.q. belangstellenden op de lijst.
En daar zijn we gisteren dan ook druk mee geweest: een aantal fokkers gebeld met de vraag hoeveel ruimte zij nog hadden op hun wachtlijst, en "onze mensen" doorverwezen (voor zover zij daar belang bij hadden.....)

De geschiedenis lijkt zich te herhalen: zo moeder, zo dochter. Ook met TARU hebben we dit meegemaakt. En pas nadat we geswitcht waren van reu was het weer bingo, en werd Taru drachtig van haar 2e nestje.

Dit heeft ons doen besluiten om het met Cailin nog één keertje te proberen bij een volgende loopsheid, en dan ook met een andere reu. Laat duidelijk zijn dat dit niets af doet aan de kwaliteiten van Maffia, integendeel!!! Hij is en blijft een super leuke reu, met super sperma. Dat heeft hij inmiddels ook weer bewezen bij een andere teef die nu wel drachtig is.
Maar soms neemt Moeder Natuur de beslissing, in al haar wijsheid maar voor ons mensen vaak onbegrijpelijk, dat een combi schijnbaar niet de juiste combi is. De fokker wikt, maar Moeder Natuur beschikt, en daar kun je als fokker alleen maar je hoofd voor buigen.....


2 opmerkingen:

Hettie zei

Oh wat balen is dat. En niet alleen voor jullie zelf maar ook voor al die mensen die op jullie lijst stonden. Ik heb ook veel mensen moeten teleurstellen maar gelukkig wel pups. Voor jullie de volgende keer meer geluk. Het is jullie gegund.

Annemie zei

Hey wat jammer nou, en super balen.....
Hopelijk hebben jullie volgende keer meer geluk