Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zaterdag 27 juli 2019

In Memoriam Luna.....

Notus-Me Byela "Luna"
01.08.2007 - 26.07.2019
Gistermorgen kregen we het bericht dat LUNA was ingeslapen.

Shit, dacht ik toen, nét geen twaalf geworden. Om vervolgens te beseffen hoe groot het gemis moet zijn voor haar bazin, en haar kinderen die grotendeels met Luna zijn opgegroeid.
Enerzijds is het heel mooi dat je hond zo oud wordt, maar het gemis is vaak ook des te groter.... Ze zijn zo'n vast onderdeel geworden van je leven.

Gisteravond een fijn gesprek gehad met Karin, de bazin, die vertelde hoe belangrijk Luna voor haar is geweest, en hoe hecht hun band was. En ja, het verdriet was groot. Maar Luna had duidelijk laten blijken dat het genoeg was, en er klaar voor was om afscheid te nemen.....

Samen hebben we de nodige herinneringen opgehaald. Wij kennen elkaar al vanaf eind jaren negentig. Hun toenmalige hond Caja was een zusje van onze SHERWIN. Toen Caja overleden was, en wij in afwachting waren van ons 2e nestje (ZABRI X Dibbes) was de beslissing snel gemaakt. Graag weer een pup!!


Op 1 augustus 2007 werden 5 reutjes en 5 teefjes geboren, en het teefje met het geel/blauwe bandje werd uiteindelijk de uitverkorene....  Op bovenstaande foto ligt Luna op de voorgrond.

zeven weken oud.
We zijn blij en dankbaar dat Luna zo'n lang en mooi leven heeft gehad, en dat is vooral te danken aan de goede zorgen van haar bazin. Ook toen de eerste ouderdomskwaaltjes de kop opstaken was niets te veel om haar leven toch zo aangenaam mogelijk te maken. Maar wanneer je jouw hond goed kent, dan weet je ook wanneer het moment is gekomen om "los te laten"......

elf jaar oud.

Wij wensen de familie héél veel sterkte met het gemis van hun Grand Old Lady. En wij danken hun voor alle liefde en zorg waarmee ze Luna hebben omringd.

2 opmerkingen:

Hettie zei

Een mooie leeftijd maar je kunt ze nooit missen. Sterkte voor jullie en de baasjes.

Anoniem zei

Oh jee, wat een gemis zal dit zijn.
Wij wensen jullie heel erg veel sterkte toe.
Leo, Annemie en Amor