Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

donderdag 21 juli 2022

DeDe overleden.....

Gisteren kregen wij het trieste bericht dat DEDE  overleden is. 
Ze had de laatste dagen last van een  gezwollen buik, hield vocht vast. Na bloedonderzoek en ECHO organen werd geconstateerd dat haar hart deels erg groot was, niet goed werkte (mogelijk ook ontstoken hartkleppen) en daardoor geen goede bloedsomloop en ophoping van vocht in buik en longen.

 Ingrijpen was geen optie meer, dit zou hooguit een paar dagen verlichting en uitstel geven. Daarom heeft de familie de moedige beslissing genomen haar in te laten slapen, en is DeDe super rustig heengegaan.

Spijtig dat haar hart het niet meer aankon, want in haar koppie was alles nog oké. Daarmee toonde ze nog altijd haar karakter en haar ondeugd. Ze bleef ook tot het einde toe nieuwsgierig, wilde niets missen. 

En nu is het stil geworden in huis, ze missen haar enorm. Gelukkig kunnen ze teren op de vele mooie herinneringen aan DeDe. Vanaf het begin een innemende schat, superlief en enorm ondeugend, en hun beauty-queen (zoals de familie haar beschrijft)

Het begin van een nieuw avontuur....

Tussen deze twee foto's liggen bijna 11 mooie hondenjaren. 
Wij zijn de familie erg dankbaar dat zij DeDe zo'n mooi leven hebben gegeven en haar hebben omringd met al hun liefde en aandacht. 

Op haar laatste dag.... 


Wij wensen de familie héél veel sterkte toe met het gemis van DeDe.
 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel sterkte

Anoniem zei

Ohja ik hoef niet anoniem hoor. Gr.en veel sterkte, Sylvia Verbeek

Anoniem zei

Sterkte blijft zwaar ondanks ze een mooie leeftijd heeft berijkt