Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

maandag 7 augustus 2023

Cailin 12 jaar......


 En vandaag mogen wij het dan beleven:

 CAILIN wordt 12 jaar!!!! 

Helaas geen nestgenootjes meer die dit met haar mee kunnen vieren. Cailin is nog de enige in leven zijnde 'pup' van ons C-nest (Thalassa Woscany 'TARU' -X- Umberto Ligocka Wataha)

Voor ons is dit de 2e keer dat één van onze eigen Leo's de 'Grey Muzzle Award' leeftijd bereikt. Wij beseffen terdege dat wij ons gelukkig mogen prijzen met dit feit. Maar je zou toch wensen dat dit ooit weer een normale leeftijd wordt voor de Leonberger.

Wij beseffen echter ook dat het afscheid steeds dichterbij komt. De jaren gaan inmiddels wel tellen bij Cailin. Dat koppie van haar doet het nog prima, behalve dan haar ogen: ze ziet niet meer zo scherp. Maar oren en neus werken nog uitstekend!!  En altijd nog te porren voor een lekker hapje. De maaltijden en tussendoortjes zijn voor haar de kleine hoogtepuntjes van de dag.

Maar haar lijf wordt strammer, de achterhand zwakker, opstaan kost meer moeite en het lopen gaat wat langzamer. Hoewel, af en toe probeert ze nog een vreugdesprongetje te maken....... En haar nieuwsgierigheid wint het vaak nog van de lichamelijke ongemakken: toch nog even kijken wat er aan de hand is, want stel je voor dat je iets mist....

Wij gaan genieten van elke dag dat Cailin nog bij ons is.

 

Geen opmerkingen: