Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 19 mei 2013

Logeerpartij....

Kayne

Vrijdagmorgen hebben we KAYNE in alle vroegte opgehaald voor een logeerdagje (en nachtje) 

Eén der zonen van Mieke en Gerrit trad vrijdag in het huwelijk. Mieke had ons een paar maanden geleden al benaderd met de vraag of Kayne dan bij ons ondergebracht kon worden. Het was voor hen de 1e keer dat ze een hond (Kayne is hun 4e Leoberger) moesten uitbesteden, want tot nu toe was er altijd wel iemand in huis om voor de hond te zorgen. Maar nu moest natuurlijk de hele familie opdraven voor het feest. En naar een pension? Nee, dat vond de familie geen prettig idee….

Dollen met zus en moeder 

Natuurlijk was Kayne hier welkom!!
En wat was het leuk om weer eens een reu in huis te hebben, het gaf ons weer een beetje “het-SHERWIN-gevoel”. En wat is Kayne een lieverd, en zó makkelijk in de omgang. 
Gelukkig voor hem waren zijn moeder en zus nog niet loops, want onze oudste 2 dames hebben niet zo veel meer op met zo’n jonge Adonis. Maar bij TARU en CAILIN kon hij zijn energie wel kwijt.
En natuurlijk ook samen met Henk op stap, o.a. de stad in. Wie van die twee zou het meest genoten hebben…..??

Zus en broer

Zaterdagmorgen werd Kayne weer terug gebracht. 
De familie heeft een geweldige bruiloft gehad en de zekerheid, dat Kayne bij ons op een goed adres was ondergebracht, had daar zeker aan meegedragen.
Ik heb Mieke vandaag nog gesproken, en zij vertelde dat Kayne zaterdag wel veel had (bij-)geslapen. Ja, ja, een dergelijk logeerpartijtje is best vermoeiend ….

1 opmerking:

Anja zei

Hallo Jenni

Bedankt voor de foto’s.
Wat een mooie hond zeg, en ook goed aan de maat.

Hij lijkt echt op Umberto maar ook veel op Cailin, vind je niet?

En een goed karakter, altijd fijn.