Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zaterdag 25 mei 2013

Zabri, 11 jaar.....


Vandaag is het dan zover: ZABRI viert haar 11e verjaardag. En, voor zover wij het kunnen beoordelen, in goede gezondheid. 
Oké, haar ogen vertonen inmiddels een lichte fleem van staar, en haar gebit is ook niet meer wat het geweest is. Maar verder lijkt alles nog prima te werken. Ze is nog steeds waaks (aan haar oren mankeert ze dus nog niets) alleen haar blaf klinkt de laatste tijd wat hoger. Verder kan ze nog goed uit de voeten en als er iets lekkers te scoren valt, staat ze vooraan te stuiteren. En grijs?? Nauwelijks!

Als ik haar dan weer zie “jumpen”, moet ik vaak denken aan haar 10e verjaardag, vorig jaar. Toen moest ze onverwachts “onder het mes” vanwege een fikse baarmoederontsteking. We hadden toen eigenlijk geen keus, want als we het niet hadden gedaan, dan was ze er nu niet meer geweest…. 
Maar wat hebben we die dag in spanning gezeten. Niet alleen de angst of ze de operatie zou overleven (onze DA was er van overtuigd dat Zabri daar sterk genoeg voor was) maar ook bang dat er misschien “iets anders” gevonden zou worden, waardoor we plotseling een vervelende beslissing zouden moeten nemen…. 
Maar gelukkig is ons dat bespaard gebleven en wat zijn we ontzettend blij dat wij toen die gok hebben gewaagd, want Zabri lijkt na haar operatie jaren jonger, en zo gedraagt zij zich ook. En van ons mag ze dat nog een hele poos blijven doen!

Foto gemaakt op 22-05-2013

7 opmerkingen:

Joop en Hillie zei

Van harte met Zabri .wat ziet ze er nog mooi uit. Het is net Oma Djanga. Wij hopen dat jullie nog lang van haar mogen genieten.


Els en Adri zei

Hoi Jenni en Henk ,


Proficiat met jullie jarige dame, ze ziet er inderdaad nog prima uit,
je zou haar inderdaad geen 11 jaar geven.
Verwen haar maar lekker, die oudjes mogen net wat meer verwend worden
met tussendoortjes :-)))))))


jenny zei

Hoi Henk en Jenni,
Van harte gefeliciteerd met Zabri.

Groetjes Wim,Jenny en natuurlijk ook van Maira

Jos en Carla zei

Verdikkies loop ik steeds te roepen dat Lancelot z'n moeder vandaag 11 jaar wordt en nu vergeet ik nog te feliciteren. Bij deze van harte en een dikke knuffel voor Zabri.
Wat lijkt Lancelot toch op Zabri en nu maar hopen dat hij dezelfde genen heeft dan hebben we er nog lang plezier van.
Jos, poot van Lancelot en Carla

Hetty en Roel zei

Natuurlijk een dikke knuffel van Ashra.

Ida zei

Hallo Henk en Jenni,

Ik was op jullie website en zag dag Zabri 11 jaar is geworden. Van harte gefeliciteerd, wat een quality time. Geniet van elke dag!!

Vriendelijke groeten,
Ida Lems.

Hettie zei

Wat ziet Zabri er nog goed uit. Geweldig he van die oudjes. Hopelijk hebben jullie nog heel lang plezier van haar.