Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zaterdag 21 juni 2014

De 4e dag....

Ahsra maakt reclame....
Telkens weer, wanneer we een nest hebben, worden we verrast door Hetty en Roel. Dan staat de postbode weer voor onze deur met een groot pakket in zijn armen, afzender: AHSRA (uit ons A-nest), the Queen of Texel..... En zo ook vandaag.

 Een doos vol lekkers voor de honden, en ook wij werden niet vergeten. En voor elke pup een knuffeltje. Ditmaal geen Texelse schaapjes, maar zeehondjes!! Vier grijze voor de reutjes, en vijf witte voor de teefjes.
Elke pup krijgt straks een knuffeltje mee naar zijn nieuwe huis.

Onze honden hadden al een zakje Rodeo op toen deze foto werd gemaakt.....

Wanneer je een keer op Texel bent, ga dan eens naar de winkel van Roel en Hetty in De Cocksdorp: ‘De Concurrent’, de enige winkel op Texel waar elke klant vriendelijk onthaald  wordt door een Leonberger. Ahsra is nog steeds hun visitekaartje, en bij veel vakantiegangers zeer geliefd.


Ook vandaag verliep alles weer héél relaxed met moeder en pups. Ze drinken goed, groeien lekker en er zit geen enkel ‘zorgenkindje’ bij. De 2 kleinste teefjes hebben nog net de 600 gram niet gehaald, maar de rest is er al (ruim) overheen. Een paar zijn al bijna 700 gram. Dit is echt genieten!!


Geen opmerkingen: