Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

vrijdag 28 november 2014

Zabri 12,5 jaar....12,5 jaar
Afgelopen dinsdag was ZABRI op de kop af 12,5 jaar. Dat moesten we toch even vast leggen op de gevoelige plaat. 
Dus Henk met haar de tuin in, en Zabri liet zich netjes op foto zetten. En na afloop moest ze even relaxen: heerlijk heen en weer rollen op je rug, ze kan het nog steeds!!

Hoewel ze nog steeds gezond oogt, en jonger lijkt dan haar leeftijd, beginnen de jaren langzamerhand toch wel te tellen. Ze wordt namelijk wat zwakker in haar achterhand, en daardoor kost het haar soms de nodige inspanning om in de benen te komen wanneer ze heel lang heeft gelegen. En dan wil het wel eens gebeuren dat haar een keuteltje ontsnapt…., haar sluitspier zal ook wel wat slapper zijn geworden. 

Dat levert soms wel grappige situaties op. Zo had ze laatst ‘hoge nood’, worstelde zichzelf in de benen en liep haastig naar de tuindeur. Eenmaal buiten liep ze op een drafje (dat kan ze nog steeds) naar de grindbak, en ging daar zitten om …. Echter toen pas bemerkte ze dat ‘de aandrang’ verdwenen was. 
Ze keek eens onder haar staart, snuffelde wat, draaide vervolgens wat in het rond, verbaasd: “Hoe kan dat nou?” En ging vervolgens, al snuffelend,  op zoek naar datgene wat ze had verloren…. Het keuteltje lag namelijk al op de grond in onze kamer.  


Ouderdom komt met gebreken, zegt men, maar ach...... als het niet erger wordt dan dit. Het zijn gelukkig stevige drolletjes die je zo op kunt pakken met een papiertje en dan hup, in het toilet en doorspoelen maar. We doen het graag voor onze Grand Old Lady….

Relaxen
En wat is zo'n felicitatie-foto dan toch een leuke verrassing: 
OZZY,  
een zoon uit haar 1e nest 
(en dus een broer van onze DZJANGA)


1 opmerking:

annemie zei

Dit is toch super 12.5 jaar wow.
Wij hopen dat onze Loftus ook die richting in mag gaan.