Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 17 juni 2015

Goed gedaan, Pa.....

Afgelopen zondag hield de LHCN weer hun jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch. Wij waren helaas verhinderd, we hadden immers andere verplichtingen thuis. En met een nestje jonge en kwetsbare pups vertonen wij ons liever niet op hondenshows e.d., want je moet er niet aan denken een vervelend virusje mee te nemen naar huis.
Maar daardoor hebben we ook gemist dat Papa GERCO 1e werd in de Openklasse Reuen met Uitmuntend!! De Franse keurmeester was erg te spreken over hem.
Marcolien en Hans waren blij verrast met dit behaalde succes, en natuurlijk trots op hun Leo-kerel.
En wij natuurlijk ook. En gelukkig hebben we niet gelogen.... Voor een tijdje terug vroeg Marcolien aan ons of Franse keurmeesters ook gecharmeerd waren van donkere honden. Volgens onze bescheiden mening was dat wel het geval. En ziedaar.....Poeppietrots!!

Gerco met Hans

We hadden Davie en DaniĆ«lle (die bij ons een teefje hebben gereserveerd) even getipt over deze KCM, zij wonen niet zo heel erg ver van Arnhem vandaan, en ze hebben genoten: 

"Vandaag zijn we in Arnhem geweest, dank voor de tip. We hebben de ‘papa’ van de pups gezien…….wat een machtig, mooie Leonberger. We zouden bijna gaan twijfelen over een reu J. Natuurlijk ook allerlei andere geweldige honden en pups gezien. Dat laatste vonden de kids uiteraard erg leuk"

Geen opmerkingen: