Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 17 juni 2015

Gray Muzzle Award....

 Gisteravond kwamen Joop en Hillie, onze leermeesters in de fok en fokkers van ZABRI, een bezoekje brengen. Tien jaar geleden hebben wij het fokkersstokje van hun overgenomen, maar Joop en Hillie zijn altijd nog geïnteresseerd in de nestjes die wij sindsdien hebben gefokt.
En Hillie kan altijd nog genieten van die puppengeur...

Maar Joop kwam even later ook nog trots iets anders laten zien. Hun hadden een dikke kartonnen envelop ontvangen, uit Canada (!!) met daarin een brief en een oorkonde: The Gray Muzzle Award. Dit alles n.a.v. het feit dat Zabri haar 12e verjaardag had bereikt. Zó leuk! En Joop en Hillie waren hier best verguld mee.

Bij het afscheid nemen keken wij nog even in onze brievenbus, en jawel!! Net zo'n envelop, ook uit Canada. Ook wij kregen een oorkonde toegestuurd. Die gaan we inlijsten natuurlijk.



Klik op de foto voor vergroting
Klik op de foto voor vergroting



Ik heb de Leonberger Health Foundation (ze hebben een FB-pagina) bedankt voor deze geste, en hen meegedeeld dat Zabri "still with us" is, en inmiddels al 13 jaar oud.

Geen opmerkingen: