Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 26 juli 2015

De kogel is....

Poeh....., valt niet mee om 11,5 kg. te tillen.....
...... door de kerk!!!
Henk en ik liepen allebei al met die gedachten rond, maar spraken het vandaag pas tegen elkaar uit. Met als resultaat:
Reutje Paars, Notus-Me Elliot, blijft bij ons!!!

We hadden al eens vaker gezegd dat er ooit weer eens een reu bij ons zou komen wonen, en schijnbaar is het moment nu aangebroken.
Wanneer je van te voren weet dat de pups naar andere gezinnen gaan, dan stel je je daar op in. Maar nu begon het gewoon te kriebelen, nadat alle pups vertrokken waren (oké, we hebben BUBBEL nog eventjes 'te leen') Je gaat je hechten aan zo'n klein ding. Of je dat nu wilt of niet.
Uit zelfbescherming probeerde ik hem wel wat 'op afstand' te houden, maar ik betrapte me er steeds vaker op dat ik een knoop in mijn maag voelde bij de gedachte, dat er een potentiële koper zou bellen....
Maar nu geen knopen meer in de maag: Mister Purple blijft bij ons. En we noemen hem NUPHAR.

Hoe kom je nu aan die naam, zal menigeen denken.....
Nuphar was de stamboomnaam van onze XANDO. Hij kwam toentertijd bij ons als herplaatsingshond en had van de vorige eigenaar de naam Carlo meegekregen. Ik hoop dat ik niemand beledig, maar die naam vonden wij niets.
Om toch in die A-O klank te blijven kwamen wij uit op de naam Xando. En daar was hij al heel snel aan gewend.
Een paar maanden later kregen we zijn stamboom, en zagen toen voor het eerst de naam Nuphar.... Wat vonden wij het jammer dat we dat niet eerder hadden geweten, want dan hadden we hem gelijk ook zo genoemd.
En die naam kwam nu ineens weer boven drijven....

Er breken weer drukke tijden aan, socialiseren, training, etc., maar we hebben er zin in!!




Geen opmerkingen: