Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 18 oktober 2015

Loebas...

Buster - Nuphar - Loebas
Vandaag hebben we de 1e stamboom + DNA-profiel van het E-nest afgeleverd, en wel die van LOEBAS.

Het zat ons niet mee qua weersomstandigheden (regen, regen, regen...) maar daar hadden de broertjes geen enkele moeite mee. Nadat NUPHAR onderworpen was aan het gezag van BUSTER, je bent per slot de baas of je bent het niet, kon het feest van herkenning beginnen.

Terwijl wij heerlijk droog binnen zaten, genietend van de koffie (met lekkers) en de gastvrijheid van Pieter en Ine, rollebolden de twee broertje door de tuin, onder het toeziend oog van Buster, dat het een lieve lust was.
De kereltjes leken in droge toestand al erg op elkaar, maar na verloop van tijd was er helemaal geen verschil meer te zien tussen deze twee natte beertjes.
Gelukkig droeg onze Nuphar zijn halsband. Je zou toch met de verkeerde hond weer naar huis afreizen.....

Het was een gezellig weerzien, van alle kanten en voor alle partijen. En met Loebas gaat het uitstekend. Pieter en Ine genieten elke dag opnieuw van zijn (on-)deugden, en hij kan het prima vinden met Buster. Wat wil je dan nog meer....., ja: dat ze nog lang en gelukkig blijven leven.

Links: Loebas, rechts: Nuphar


Geen opmerkingen: