Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 22 november 2015

Jonge Honden Dag....


Gisteren zijn we met TARU afgereisd naar Wijchen voor de JHD van de LHCN. We hadden hier ons D-nest (geb. juni 2014) voor uitgenodigd. Zes van de acht (LOLA en BORA waren helaas verhinderd) gaven acte de précence. "Een fijne opkomst voor de fokker", zei de keurmeester na afloop. En dat was het ook.
We werden al om 10.00 uur in de ring verwacht, dus voor ons allen was het die morgen 'vroeg uit de veren'.... Daarvoor alleen al had iedereen een pluim verdiend!!

Als keurmeester hadden wij dhr. Nuijen, nog niet zo bekend in de Leo-wereld. Hij keurt m.n. Pinschers en Schnauzers. Maar een allervriendelijkste man, die uitgebreid de tijd nam om de honden te keuren. Daarbij ook veel begrip toonde dat de eigenaren geen volleerde exposanten waren....

We waren niet ontevreden over zijn bevindingen. Natuurlijk zijn er altijd zaken die beter hadden gekund/gewenst, en met 17 maanden zitten ze nog volop in de ontwikkeling, maar hij vond dat het nest 'een zeer mooi rasbeeld' vertoonde, waarbij hij duidelijk kon zien wat papa en mama doorgegeven hadden.
Papa was helaas niet aanwezig, dus hadden we een foto van GERCO meegenomen. Papa had vooral (m.n. bij de reuen) zijn lichaamsbouw doorgegeven, koptype en kleur waren grotendeels weer van moeders kant. En gedrag/temperament: perfect!! En daar waren wij ook heel trots op! Ze gedroegen zich, stuk voor stuk, heel sociaal.

Notus-Me Dolithe 'BARRY'

Notus-Me Dazzle 'KOBUS'
  
Notus-Me Djamboo 'DAYKO'

Notus-Me Dynamite 'DIËGO'

Notus-Me Daisylynn 'DALI'

Notus-Me Doshanka 'Babou'
Het was ontzettend leuk om deze 'pups' weer terug te zien. En we willen de eigenaren dan ook hartelijk bedanken dat ze de moeite hebben genomen om naar Wijchen te komen.
Klik op:2 opmerkingen:

Perry VAN Deň Berk zei

Nu wij vonden het ook leuk jenni Marsel vond het ook leuk om het een keer mee te maken en het was luuk om te zien dat allehonden goed met elkaar overweg konden ik vond het luuk om te zien dat ze allemaal zoon leuk karakter hebben is belang rijker dan een mooie hond groetjes Perry

Margreet zei

Ha Jenny. Hartelijk dank voor de vele foto's! Ik kijk er met veel plezier op terug , het was gezellig en druk, ook lekker om met iedereen even te kletsen.En het chaotische voorbrengen vergeet ik ook nooit meer met al het gedraai en getrek om je hond met zijn neus de goede kant op te krijgen voor de groepsfoto, haha.
Hoop nog veel van allemaal te zien en te horen, misschien volgend jaar op de club match?