Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 25 mei 2016

E-nest jarig.....
Het is al weer een jaar geleden dat ons E-nest geboren werd. En dat was voor ons op een zeer bijzondere dag. Het was 2e Pinksterdag, maar óók de dag waarop onze ZABRI haar 13e verjaardag vierde!!

Jong en Oud, 13 jaar verschil.....


De oude dame is helaas nu niet meer onder ons, maar haar geboortedag zal altijd verweven blijven met dit nest en met onze NUPHAR. Want ook hij vierde natuurlijk vandaag zijn 1e verjaardag....

We hopen dat zijn broertjes en zusjes vandaag ook een leuke dag hebben gehad, en fijn verwend zijn. Vast wel!! De baasjes kennende zal het ook bij hun alle dagen 'verwendag' zijn.
We hebben ze allemaal een felicitatie gestuurd via Facebook, en ook hele lieve reacties terug gekregen.

Maar de woensdagmorgen is ook de trainingsmorgen voor en met Nuphar. En wie jarig is moet trakteren, zo was dat vroeger immers ook op school.... Dus we hadden een tas vol lekkers bij ons en alle 'klasgenootjes' kregen iets lekkers mee naar huis. Twee honden vielen met de neus in de boter, want die waren vanmorgen voor het eerst in ons klasje.
Op onze FB-pagina staan leuke foto's, vanmorgen gemaakt door Pamela, onze "juf"....


En op het einde van de les nog even op de foto met zijn drie 'los-loop (en vooral ren)-vriendjes' uit zijn groep.

Geen opmerkingen: