Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

maandag 23 oktober 2017

In Memoriam Bella....

Notus-Me Beaudine "Bella"
01-08-2007 - 22-10-2017
Een aantal weken na haar operatie, waarbij haar milt (met een kwaadaardige tumor) werd verwijderd, is BELLA zondag j.l. overleden als gevolg van een inwendige bloeding.
Er was helaas toch sprake van uitzaaiingen, ook in haar lever.

Euthanasie was niet nodig. Bella heeft zelf haar moment van afscheid gekozen. Heel rustig is ze 'weggegleden' te midden van de mensen die haar lief hadden, en ook LOLA (uit ons D-nest) heeft afscheid kunnen nemen van haar grote vriendin.

Bella zal enorm gemist worden, en niet alleen door haar familie maar ook door de cliënten van de zorgboerderij waar zij 10 jaar lang haar diensten heeft bewezen.
De beste therapeut...

De zorgboerderij was haar woon-en werkgebied, ze werd gekscherend wel eens "onze beste therapeut" genoemd, de altijd stabiele factor in het vaak hectische gebeuren. Menig cliënt kon steun vinden bij Bella, maar kon ook zijn boosheid of verdriet bij haar kwijt. Als Bella de tranen had weg gelikt, dan zag de wereld er weer heel anders uit....

We zijn dankbaar dat Lynda, Stefan en hun zoon Mees haar zo'n waardevol en rijk leven hebben gegeven. Bella was zeer geliefd bij hun en bij hun cliënten. Het zal even duren voor het verdriet gesleten is, vergeten zullen ze haar nooit.....

We hopen dat de altijd vrolijke Lola (een echte knuffelhond, maar wel wat onstuimiger...) het stokje goed zal overnemen.

Met Lola als pup.......


2 opmerkingen:

mari-anne zei

Oh, dat hadden we met onze Ramses ook zo. Tumor op de milt (die al was gaan bloeden dus vandaar -we zagen aan hem dat er iets helemaal verkeerd was-) en ja hoor: uitzaaingen naar de lever. We hebben onze Ramses laten inslapen, hoe moeilijk dat ook was. Tumor was ook al gaan bloeden en zou zo maar kunnen knappen, met milt en al. Dat wil je toch niet laten gebeuren met je hond?

annemie zei

Heel veel sterkte met het verlies van Bella.
Het is en blijft altijd een gemis