Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 2 oktober 2019

In Memoriam Amor....

Notus-Me  Callaghan "Amor"
07.08.2011 - 30.09.2019

Gisteren werden we opnieuw geconfronteerd met een verdrietig bericht. AMOR was maandag ingeslapen….. Toen Leo ons belde en begon met de woorden: “Ik heb geen leuk bericht…..”, sloeg mij de schrik al om het hart. “Nee toch?” Dus wel….. 

De laatste weken was Amor al wat aan het sukkelen met zijn gezondheid: hij at slechter en was vermagerd. Maar ze waren ook net verhuisd, dus mogelijk moest hij nog wat wennen….. 
Maar toch maar naar de DA gegaan. Er werd toen eerst gedacht aan een maagdarm infectie, en de medicatie leek in eerste instantie een positieve uitwerking te hebben. 
Maar afgelopen maandag kreeg Amor het ineens erg benauwd. Na onderzoek bleek de diagnose zeer ongunstig: tumor bij/in het hart.

Leo en Annemie hebben toen de moeilijke beslissing moeten nemen om Amor los te laten. En dat is hun niet in de koude kleren gaan zitten, want Amor was hun zeer dierbaar. En dat gevoel was alleen maar versterkt nadat ze twee jaar terug afscheid moesten nemen van LOFTHUS (uit ons B-nest)

Wij vonden het heel fijn dat Leo en Annemie, na de komst van Lofthus, zich opnieuw hadden aangemeld voor een tweede pup. Immers een teken dat ze zich goed en vertrouwd hebben gevoeld bij ons. En wij wisten dat we deze mensen rustig een pup konden toevertrouwen….


Amor en Lofthus werden dikke maatjes, vrienden voor het leven. 

Amor (links) & Lofthus (in Frankrijk)
En samen met hun baasjes hebben ze heel wat afgewandeld en mooie plekjes ontdekt tijdens vakanties in Nederland en Europa. Zelfs voor Amor was dit goed vol te houden dankzij de knie-braces die hij van jongs af aan moest dragen. Moeder Natuur had namelijk, in één van haar grillige buien, besloten dat Amor het slachtoffer zou worden van een groeistoornis in zijn achterhand, waardoor hij instabiele kniegewrichten zou behouden. Maar hij had het enorm getroffen met zijn baasjes die er alles aan hebben gedaan om hem een volwaardig hondenleven te geven. En dat is heel goed gelukt. Alleen zo jammer dat dit niet wat langer heeft mogen duren.....

Wij zijn heel blij dat we Annemie en Leo hebben leren kennen, en we zijn hun enorm dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan om Amor een goed en gelukkig leven te geven. 
De liefde en warmte waarmee ze Amor (en ook Lofthus) hebben omringd zullen wij niet snel vergeten. 
Wij wensen hun heel veel sterkte toe. 
Het zal even duren voordat zij dit verdriet en verlies hebben verwerkt….

1 opmerking:

mari-anne zei

Wat een verdrietig bericht nou weer, Jenni. En nee; het went nooit.Daar weten ook wij alles van..... Ik wens de baasjes en ook jullie alle sterkte met dit verlies van een lieve vriend.