Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 6 oktober 2019

Duke......

Mieke en Gerrit hebben weer een nieuwe huisgenoot: Duke.

Vrij snel na de dood van Kayne werd er een nest van 12 pups geboren in Oss, bij "the Dutch Phantasy". De vader van dit nest was Kobus....(Notus-Me Dazzle)
Wij hebben even in twijfel gestaan of wij Mieke en Gerrit hierover moesten tippen. Was het nog niet té vroeg? Té vers? Té voorbarig??
Maar stel dat we niets zouden zeggen..... Zouden ze dan achteraf ons dat gaan verwijten....??

Na wat dubben heb ik Mieke toch gebeld met dit nieuws. Uiteraard de beslissing volledig bij haar en Gerrit gelaten. Al vrij snel kregen we het bericht dat ze zich hadden aangemeld voor een pup.... Het feit dat ze via Kobus toch nog een stukje Notus-Me terug zouden krijgen, had de doorslag gegeven (wij voelen ons zeer vereerd ......😌)
Natuurlijk beseffen ze heel goed dat ze niet moeten verwachten een tweede Kayne terug te krijgen. Maar het karakter van Kobus komt aardig overeen met het karakter van Kayne. En moeder Lizzy is ook een schat van een hond.

Dat laatste heb ik afgelopen maandag zelf mogen vaststellen. Samen met Mieke op bezoek geweest bij Simone en Marcel, de fokkers. Inmiddels was bekend dat reutje groen (toeval??) hun nieuwe huisgenoot zou worden. En gisteren is Duke begonnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven....

Wij wensen Mieke en Gerrit héél veel plezier met Duke. En dat dit kereltje het goed gaat krijgen? Daar twijfelen we geen moment aan!!
En voor ons ook leuk om een kleinzoon van TARU in de buurt te hebben.

1 opmerking:

Mieke zei

Dank je wel Jenni en Henk. Dankzij jullie betrokkenheid opnieuw een pup, die ook nog is familiebanden heeft met onze Kayne. We zijn ons heel bewust dat dit hondje geen Kayne zal zijn. Duke zal zijn heel eigen karakter hebben en zo moet het ook zijn, iedere hond zal je aan specifieke eigenschappen herinneren en daarom onvergetelijk zijn. Wat vergeet je snel wat het is om weer een pup in huis te hebben maar uit ervaring weet ik dat je daar dubbel en dwars van moet genieten omdat de puppy tijd zo weer voorbij is.