Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

dinsdag 17 december 2019

In Memoriam Caya....

Notus-Me Cayley 'Caya'
07.08.2011 - 16.12.2019
Wederom kregen wij een triest bericht. CAYA uit ons C-nest was overleden. Gisteravond, tijdens een dutje na de avondmaaltijd, heeft ze een hartstilstand gekregen en werd dus niet meer wakker……

Hoe afschuwelijk moet dit zijn geweest voor Sientje en Gijs…. Hun Caya die even daarvoor nog lekker had lopen rennen door de bossen, spelend met de honden van de buren, was niet meer…. Hun Caya waar ze zoveel van hielden.
Dit bericht klapte er bij ons ook extra hard in, zo kort na de dood van onze Taru, haar moeder.

Caya was 2,5 jaar oud toen we haar noodgedwongen moesten herplaatsten. Onze gedachten gingen al vrij snel uit naar Gijs en Sientje. Hun Akma (uit ons A-nest) had na zijn dood een leegte achtergelaten waar Sientje en Gijs nog steeds niet aan gewend waren. Maar gezien hun leeftijd wilden ze liever geen pup meer. Maar een herplaatsingshond….?

Caya kwam voor hun als een geschenk uit de hemel. Wat hebben ze een plezier gehad van deze dame. Ze was enorm lief, en heel makkelijk in de omgang met zowel mensen als met andere honden. En al vrij snel had ze door dat ze voorzichtig moest zijn met haar nieuwe vrouwtje. Sientje is niet meer zo goed ter been en Caya zorgde ervoor dat ze nooit in de weg lag of tegen haar opsprong. Gijs daarentegen moest maar gewoon over haar heen stappen als ze ergens lekker lag te luieren….


Wij zijn Gijs en Sientje veel dank verschuldigd dat Caya zo liefdevol in hun huis werd opgenomen, en haar zo’n fijn leven hebben gegeven.
Maar we willen hierbij ook Yrma, haar 1e bazin, niet vergeten. Zij is degene die Caya een geweldige opvoeding en socialisatie heeft meegegeven. We hadden zeer veel respect voor Yrma dat zij uiteindelijk voor het geluk van Caya heeft gekozen, ondanks dat ze zielsveel van Caya hield. We weten ook dat ze Caya altijd nog op afstand heeft gevolgd en, net als wij, dankbaar was dat de dame het zo goed getroffen had. Want in haar hart was Caya altijd nog een beetje “haar hond”….

Caya was echt een Zondagskind die een geweldig leven heeft gehad, al had het wel wat langer mogen duren…… We wensen Gijs, Sientje, dochter Liesbeth, schoonzoon Erik, maar ook Yrma, heel veel sterkte met dit verdriet. Caya zal enorm gemist worden. Wij leven met hun mee….2 opmerkingen:

mari-anne zei

Een acuut hartfalen, vreselijk. Maar wat "fijn" dat de baasjes erbij waren.
Je weet, dat onze Quby midden in de nacht overleed na zo'n hartfalen. Onvoorstelbaar en zo jammer dat we de keuze hebben gemaakt om hem toen in de tuin hebben laten gaan omdat we dachten dat ie niet lekker was. Zal het me nooit vergeven, want binnen hadden we misschien meer kunnen doen dan in die stikdonkere tuin.

annemie zei

Heel veel sterkte met dit verlies.
In gedachten zijn we bij jullie