Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 27 maart 2024

In Memoriam Boyden....


Gisteren kregen wij het trieste bericht dat BOYDEN in zijn slaap was overleden, liggend op zijn favoriete plekje in de tuin. Voor hem een mooie dood, geen pijn, geen leed, maar voor zijn bazin een heel triest afscheid van haar trouwe maatje.....

Toen onze Cailin in 2015 gedekt was, en wij dit kenbaar hadden gemaakt, werden we al snel gebeld door Léon met de vraag of hij en Mâry weer in aanmerking konden komen voor een pup. Na de dood van hun Ban2 (uit ons B-nest) begon het weer te kriebelen en wilden ze het liefst opnieuw een Notus-Me pup. We wisten hoe goed Ban2 het had gehad bij hun, dus ze waren van harte welkom. En gelukkig bleek Cailin drachtig en werd er een leuk nest geboren. 

Hun voorkeur ging weer uit naar een reutje, en Boyden was de gelukkige bofkont die mee mocht naar het mooie Texel. 


Helaas heeft Léon maar 1,5 jaar mogen genieten van Boyden.... Na zijn overlijden werd Boyden een belangrijke steun voor Mâry. Hij werd echt háár hond. Altijd samen, door dik en dun, konden ze de wereld aan.

Des te moeilijker moet het zijn voor haar om nu ook Boyden te missen. We hadden hun zo graag nog een paar jaar gegund.... We kunnen niets anders dan Mâry heel veel sterkte wensen. 

Lieve Mâry, wij bedanken jou voor alle liefde, vriendschap en zorg die jij aan Boyden hebt gegeven. Hij heeft een fantastisch leven gehad.

6 opmerkingen:

Perry en hanny zei

Veel sterkte met het verlies van Boyden

Anoniem zei

Sterkte Mâry

Anoniem zei

Sterkte , de herinneringen blijven voor altijd…🌈

Anoniem zei

Dankjewel

Anoniem zei

Dankje!

Annemie Smits zei

Mary heel veel sterkte met het verlies van Boyden.