Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zaterdag 25 mei 2024

Nuphar 9 jaar....

 


Vandaag viert NUPHAR zijn 9e verjaardag. Natuurlijk zijn we blij dat hij deze leeftijd heeft mogen bereiken, maar het is ook wel een dag met een grijs randje.... Vorig jaar waren en nog 7 E-tjes die hun 8e verjaardag vierden, maar daarna ging het ineens héél snel. De één na de ander verliet ons en vertrok over de regenboogbrug. Voor ons gevoel véél te vroeg, maar helaas.... Op zo'n dag denken we ook aan hen. 

En nu is het alleen nog zus Elin die wij kunnen feliciteren. Gelukkig gaat het met haar nog goed. Elin wordt wel strammer, vooral 's avonds met opstaan, maar verder gaat het nog supergoed, aldus Gerieke.

Ook met Famke, de 7-jarige Sint Bernhard,  gaat het goed. Ze heeft wel artrose, maar met medicatie gelukkig goed onder controle. Het is een geweldig stel samen.

Wat stramheid betreft: daar kan Nuphar ook over meepraten. Als hij té lang heeft gelegen komt hij wat moeilijk in de benen. Maar als er wat lekkers te halen valt...... 

We koesteren alle dagen dat hij nog bij ons is.

Geen opmerkingen: