Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

woensdag 5 juni 2024

In memoriam Dali....

Maandagavond kregen wij het bericht dat die ochtend DALI was ingeslapen. Ze was al een paar dagen lusteloos en moe. Maar die ochtend kon ze niet meer overeind komen en bleek ze duidelijk pijn te hebben. De dierenarts is gelijk gekomen en die constateerde dat het goed mis was: een acute ontsteking aan haar baarmoederhals, die opengebarsten was met inwendig veel bloedverlies. Ze kon helaas niets meer doen voor Dali, en werd er gekozen voor euthanasie om haar verder lijden te besparen.

Dinsdag was voor de familie de eerste dag zonder de altijd geruststellende aanwezigheid, trouw en tomeloze liefde van hun fantastische en relaxte harige lobbes…, zo'n onwerkelijke en onvoorstelbare leegte.

Dali is eigenlijk altijd kerngezond en fit geweest. De trimster bleef zich ook altijd verbazen over hoe goed Dali eruit bleef zien op haar leeftijd, ze leek maar niet ouder te worden. En al helemaal niet in haar gedrag. Nog heel vaak speels en in voor een geintje.

Maar terugkijkend zijn ze ook blij dat veel of onnodig lijden Dali bespaard is gebleven, Ze hebben haar kunnen laten gaan in liefde. Dat paste haar en verdiende ze. "Ze bestond voor 95% uit liefde, de rest was haar😊....,", aldus de familie.


De familie bedankte ons voor het warme nest en de liefde die wij Dali hadden meegegeven. En die warmte voelden zij ook tijdens hun bezoekjes en in het contact met ons. Natuurlijk vinden wij het fijn dat zij dit zo hebben ervaren. Maar het is juist hun liefde, warmte en toewijding geweest waardoor Dali de hond is geworden die ze is geweest. En daar zijn wij hun heel dankbaar voor. Dali heeft een heel goed leven gehad....

Wij wensen de familie veel sterkte met hun verdriet. Dali zal enorm gemist worden.


Geen opmerkingen: