Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

dinsdag 5 november 2019

Goed en slecht nieuws.....

Het goede nieuws is dat TARU bijzonder goed hersteld is van de operatie, momenteel zelfs vrolijker en actiever is dan voorheen... Gisteren is de hechting verwijderd, en de wond was heel goed en mooi genezen. Ze krijgt ook alweer haar op haar buik.

Maar minder leuk was het bericht dat er wel een kwaadaardige tumor in haar milt zat, een zogenaamde "Hemangiosarcoom", de meest voorkomende  milttumor.
De vraag blijft nu in hoeverre er toch metastasen verspreid zijn door de bloeding....

Afijn, mocht ze over een x-aantal maanden toch ziek worden, ascitesbuik krijgen of benauwd raken, dan weten we in ieder geval wat de oorzaak is.....


Maar zover is het nu nog niet. Momenteel genieten we nog van onze Grand Old Lady, die weer die ondeugende en alerte blik in haar ogen heeft. En ook weer heerlijk eigenwijs kan zijn, en regelmatig uitdaagt voor een spelletje. We beschouwen dit maar als 'quality time'.....



3 opmerkingen:

mari-anne zei

Je gaat dat straks (hopelijk niet) vanzelf zien aan haar gedrag, Jenni. Kijk vooral naar haar ogen; die vertellen eigenlijk alles.
En wat hoor je dat de laatste tijd vaak bij de Leonberger: een (kwaadaardige) tumor op de milt.Zoals je weet, had onze Ramses die ook. Zijn tumor was al aan het bloeden gegaan en er waren uitzaaiïngen naar de lever. Geen redden meer aan.
Let op wanneer Taru na eten en/of drinken zich niet lekker voelt; dat is een teken.
Maar nogmaals: hopelijk gaat alles goed!
Liefs van mij.

Annemie zei

Hey Jenni en Henk, mooi balen!!!!
Hopelijk gaat zij nog enige tijd mee.
Wij leven met jullie mee.
Heel veel lieve groetjes, en sterkte ermee

Margreet Markusse zei

Wat heftig Jenni en Henk. Misschien valthet mee met Taru maar je weet dat haar hondenleven eindig is...Geniet van elkaar en gelukkig weet ze niet wat haar te wachten staat.Het is een pracht hond en haar karaktertrekjes heeft Kobus ook in zich.Dikke knuffel!