Indien U op deze weblog informatie en/of foto's tegenkomt over / van Uzelf, en U vindt dit niet wenselijk in verband met Uw privacy,
geeft dit dan aan ons door en wij verwijderen het direct.

zondag 10 november 2019

Jonge Hondendag....



Gisteren, samen met Mieke en Duke, naar de Jonge Hondendag geweest. Het is even een stukje rijden naar Zaltbommel, maar ach: al kletsend (en dat kunnen wij allebei héél goed..) gaat de tijd snel. En als je dan ziet dat er zelfs een reu-eigenaar met een vader-hond uit Tsjechië is gekomen......, waar zeuren we dan over!

En het werden hele gezellige uurtjes. En natuurlijk voor mij een heerlijk weerzien met Margreet en KOBUS. Hem ook even weer lekker kunnen knuffelen. En ik deelde natuurlijk ook de trots van Margreet. Want voor Kobus was het zijn eerste kennismaking met zijn nazaten uit zijn 2e nest. En daar hoefde hij zich niet voor te schamen! Leuke vrije pups, die er goed uitzagen.
Helaas waren ze net een dag te jong om officieel deel te nemen aan de keuringen. Maar desondanks waren toch 7 van de 12 pups gekomen om elkaar terug te zien, en voor een greeting en meeting met Papa. En, ook niet onbelangrijk, een mooi socialisatie moment.



Je ziet Duke denken: "Word ik ook zo groot...."?



Geen opmerkingen: